Grenen parketvloer

Een grenen parketvloer zorgt voor een unieke sfeer in huis. De rustgevende uitstraling, de gezellige sfeer, de warme voeten als u over de vloer wandelt. Het hoort er allemaal bij.

Grenenhout is van dezelfde familie als lariks- of dennenhout. Het is dus goedkoop en veelgebruikt, maar wel een zacht hout. Dit betekend dat er er snel gebruikersporen zullen tevoorschijn komen. Hierdoor wordt een grenen vloer vaak in de slaapkamer, zolder of garage gebruikt. Dit omdat de prijs/kwaliteit verhouding erg goed is. Tegenwoordig worden grenen vloeren ook gelegd in meer intensief gebruikte ruimtes zoals een living, waardoor u een Scandinavische look of chalet uitstraling bekomt. 

Onze grenen planken zijn allemaal massief. Dit betekend dat onze grenen vloeren niet geschikt zijn voor plaatsing op vloerverwarming.

De 2de keus planken zijn de zogenaamde déclassé grenen vloeren. Dit wilt zeggen dat er uitgevallen noesten mogelijk zijn. Met andere woorden er zijn dus gaten in de grenenhouten vloer. De 1ste keuze heeft deze uitgevallen knopen niet. De premium sortering heeft zelfs geen zichtbare knopen.

Voordelen

  • Budgetvriendelijk
  • Ideaal in slaapkamer, zolderkamer, speelkamer, ...
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Scandinavische look
  • Te gebruiken als tijdelijke vloer

Plinten op grenen vloeren

Bij grenen vloeren kan u kiezen voor bijpassende grenen plinten of kiezen voor mdf plinten die geschilderd kunnen worden. De grenenhouten plinten geven een iets meer traditionele uitstraling en de mdf plinten een iets meer hedendaagse look. Welke u verkiest hangt helemaal van uzelf af.

Grenen is een goedkope houten vloer. Kies voor een grenenhouten vloeren voor een laag budget. Waarom voor een grenen parket kiezen? Brede grenen parket in promotie. Brede grenen parket in ons aanbod. Hoe moet ik grenen parket plaatsen? Waarom grenen plankenvloer in slaapkamers? Waar vind ik grenen plankenvloer voor op de zolder? Hoe moet ik een grenen vloer plaatsen op chape? Hoe een grenen vloer op balken plaatsen? Kan ik een grenen plankenvloer nagelen op balken? Kan ik een grenen plankenvloer nagelen op een balkenstructuur? 

U kan nog meer informatie vinden op www.grenen-vloer.be

Belat parket
plaatsingservice

Parket voordelig en professioneel laten plaatsen? Ontdek onze dienst

Gerealiseerd door onze klanten