Item toegevoegd aan winkelwagen

PVC vloer kopen?

Belat parket heeft een eigen productie van PVC vloeren. Dat levert veel mogelijkheden en vrijheid op. Ook kunnen wij zo de productiekosten laag houden, er komen immers geen tussenpersonen aan te pas. Een groot voordeel is dat er goed gecontroleerd kan worden hoe "netjes" de vloeren worden geproduceerd. Hierdoor kan Belat parket een kwalitatief hoogstaand product garanderen. De collectie PVC-vloeren bestaat uit 4 verschillende collecties:

  • PVC vloer - Solid collectie
  • PVC vloer - Excellent collectie
  • PVC vloer - Visgraat & Kingsize collectie
  • PVC vloer - Stone collectie

Van alle collecties is er een dry-back en click versie verkrijgbaar, met uitzondering van de King Size (alleen dry-back). Daarnaast is er ruime keuze in kleuren en dessigns, gemiddeld 10 per collectie. De gehele collectie is in de webshop te bekijken. 

Lange levensduur

We produceren duurzame vloeren die bestand zijn tegen intensief gebruik. Dankzij de hoge kras- en slijtvastheid gaan de EKOFLOORS vloeren jarenlang mee. Er wordt enkel en alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

100% duurzaam

We gebruiken enkel hoogwaardige materialen die op verantwoorde wijze zijn verkregen. De vloeren bestaan uit 100% schoon materiaal en we werken er hard aan om vloeren te produceren die voldoen aan strenge milieunormen.

Voelbare structuur

Alle PVC-vloeren hebben een realistische, voelbare structuur. Dat maakt dat de houtlook vloeren niet van een echte houten vloer zijn te onderscheiden, en dat de tegellook vloeren niet van een echte tegelvloer zijn te onderscheiden.

Solid collectie

De vloeren van de Solid collection zijn optimaal geschikt voor gebruik in huiselijke omgevingen. Men ervaart de uitstraling van een authentieke houten vloer en plukt de voordelen van een PVC-vloer. Met een slijtlaag van 0,3 mm bieden de PVC-vloeren uit de EKO Solid collection duurzaamheid. Ze zijn beschikbaar zowel in klik- als plakvarianten. Door de realistische en tastbare structuur zijn de vloeren uit de Solid collection niet te onderscheiden van echte houten vloeren.

Excellent collectie

Ongeacht of u een moderne, strakke look zoekt of de warmte van een houten vloer, Belat heeft altijd de perfecte pvc-vloer die aan uw behoeften voldoet. Alle vloeren in de Excellent collectie hebben een slijtlaag van 0,55 mm. De planken hebben een realistische houtlook. De Excellent collectie is verkrijgbaar in click en stick. De afmeting van de klikplank is 22,5 x 122 cm. De afmeting van de plakplank is 23,8 x 122,9 cm.

Visgraat & Kingsize collectie

Duurzaamheid en elegantie smelten samen in de Visgraat collection. Visgraatvloeren genieten aanzienlijke populariteit, begrijpelijk vanwege hun indrukwekkende ontwerp. De vloeren zijn verkrijgbaar in zowel klik- als plakvarianten. Vrijwel alle PVC-visgraatvloeren zijn ook beschikbaar in een recht gelegde variant. De kwaliteit van deze vloeren is van hoog niveau, met een slijtlaag van 0,55 mm. De keuze voor de Kingsize collection staat gelijk aan kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Er is een uitgebreide selectie aan stijlen, designs en texturen beschikbaar. Het extra grote plankformaat meet maar liefst 23,5 x 150,5 cm, met planken die zijn uitgerust met een realistische textuur, waardoor het lijkt alsof je naar een authentieke houten vloer kijkt. Alle vloeren in de Kingsize collection hebben een slijtlaag van 0,55 mm, wat garandeert dat ze vele jaren meegaan en een duurzame keuze vormen. Deze vloeren, afkomstig uit de Kingsize collection, zijn verlijmbare vloeren.

Stone collectie

De industriële esthetiek van beton komt duidelijk naar voren in de klikvloeren van de Stone collection. Deze vloeren hebben een realistisch tegelformaat en stralen een zeer luxe ambiance uit. De Stone collection biedt een scala aan kleuropties, variërend van wit marmer tot nagenoeg zwarte betonlook. De tegels zijn voorzien van een prachtige, tastbare structuur. De uitstraling van een authentieke tegelvloer wordt beleefd, terwijl de voordelen van een PVC-vloer behouden blijven. Bijna alle vloeren in de Stone collection hebben een slijtlaag van 0,55 mm. Deze collectie omvat zowel klik- als plakvloeren.

PVC/SPC-vloeren

Belat presenteert met trots de nieuwste collectie SPC (Stone Plastic Composite) vloeren, die het summum van moderne vloerbedekking vertegenwoordigen. SPC vloeren zijn ontworpen om niet alleen stijl en schoonheid aan uw ruimte toe te voegen, maar ook duurzaamheid en functionaliteit te bieden die aan al uw verwachtingen voldoen.

Duurzaamheid: SPC vloeren zijn vervaardigd met een massieve kern van kalksteen en polymeren, waardoor ze ongelooflijk sterk en bestand zijn tegen dagelijkse slijtage, krassen en impact. De vloer blijft er jarenlang als nieuw uitzien.

Waterbestendigheid: SPC vloeren zijn volledig waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Zeg vaarwel tegen zorgen over morsen en lekkages.

Stijlvol Design: Kies uit een uitgebreide selectie van realistische hout- en steenmotieven die de schoonheid van natuurlijke materialen in uw ruimte brengen. SPC vloeren bieden esthetiek die zowel tijdloos als eigentijds is.

Eenvoudige Installatie: Dankzij het handige kliksysteem kunnen de SPC vloeren snel en moeiteloos worden geïnstalleerd. Geniet snel van uw vernieuwde ruimte.

Comfort en Geluidsisolatie: Ondanks hun ongekende sterkte bieden SPC vloeren een comfortabele loopervaring en dempen geluid, waardoor uw ruimte rustiger wordt.

Uw SPC Vloerdeskundigen

Bij Belat zijn er deskundigen toegewijd aan het leveren van hoogwaardige vloeroplossingen die aan al uw behoeften voldoen. Het deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van selectie tot installatie. De vloer is een belangrijk onderdeel van uw leefruimte, en Belat streeft ernaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Offerte aanvragen

Kies uw taal

Belgie - Nederlands Belgique - Français Nederland - Nederlands Deutschland - Deutsch Latvija - Latviešu France - Français