Prijzen (Incl. 21% BTW)

Mozaïekparket in engelsverband is ook bekend als baksteenverband en zorgt voor een authentieke uitstraling van een massieve eiken parket in elke woning.

De latjes zijn allemaal afzonderlijk vastgelijmd op een net op de onderzijde. Op deze manier is deze massieve eiken parket makkelijk en snel te plaatsen. De opgegeven afmetingen zijn die van 1 afzonderlijk latje.

Deze onbehandelde massieve eiken dambordvloer is gedroogd. Kleine knoopjes zijn toegelaten. Uitgevallen knopen en barsten zijn sporadisch mogelijk. Kleine restanten van schors zijn mogelijk.

Bijpassende informatie

- Deze eiken parketvloer kan naar keuze afgewerkt worden met hardwaxolie of vernis.

- Onderhoud van een houten vloer.

- Bijpassende plinten.

- Legvoorschriften voor houten vloeren.

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet een houten vloer acclimatiseren?
Parketvloeren moeten 5 dagen acclimatiseren in gesloten verpakking voor de installatie. De ruimte waar het parket geplaatst wordt moet een temperatuur hebben tussen 18-20°C en een relatieve vochtigheid tussen 45 en 60%.
Welke kleuren kan ik kiezen?
Hier https://www.belat.be/goedkope-houten-vloeren-parket/olie-vernis/hardwaxolie/ kunt u alle kleuren bekijken. Als u een kleur in gedachten hebt, kan Belat parket die op maat laten behandelen. Voor meer info kunt u best passeren bij een van de showrooms.
Welke sortering past het best bij mijn interieur?
Voor een advies op maat kunt u een aanvraag doen via [email protected] met foto’s van u droom interieur of inspiratie afbeeldingen, zodat we op basis daarvan het juiste vloer kunnen kiezen. Er zijn sorteringen van extra rustic (heel landelijk) tot premium (heel modern). Voor iedereen wat wils !
Hoe zijn de latjes opgebouwd?
De latjes zijn allemaal afzonderlijk vastgelijmd op een net op de onderzijde. Op deze manier is deze massieve eiken parket makkelijk en snel te plaatsen. De opgegeven afmetingen zijn die van 1 afzonderlijk latje.
Kan een mozaïek parket met vloerverwarming?
Mozaïek parket kan door de beperkte breedte en lengte van de plankjes, perfect geplaatst worden op vloerverwarming. Ook het om en om blokmotief zorgt ervoor dat de werking zeer beperkt blijft en daardoor de verlijmde plaatsing op vloerverwarming mogelijk is.
Hoe wordt een mozaïek parket geplaatst?
Mozaïek parket wordt meestal in blokpatroon gelegd. De blokken liggen om en om waardoor er een blokpatroon wordt gevormd. Deze blokken worden volledig verlijmd op de ondervloer.
Kan ik mozaiek parket gebruiken als ondervloer?
Ja, een mozaïek parket kan gebruikt worden als ondervloer.

Bezoek de demoruimte

Belat parket helpt u de juiste look te vinden voor de beste prijs!

Demoruimte Bree

Magazijn en hoofdkantoor

Industrieterrein Kanaal-Noord 1413, 3960 Bree, België
0032 11 96 80 50

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Demoruimte Vilvoorde

Geen stock van eiken balken (!)

Mechelsesteenweg 586 C/17, 1800 Vilvoorde, België
0032 28 99 06 78

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Berekening verzendingskosten

De verzendkosten worden berekend aan de hand van een tarief per uur rijden (€54.45/u). Hierbij wordt forfaitair 1 uur bijgeteld voor het lossen.

Hoe lees ik de maten?

Item toegevoegd aan winkelwagen

Offerte aanvragen

Kies uw taal

Belgie - Nederlands Belgique - Français Nederland - Nederlands Deutschland - Deutsch Latvija - Latviešu France - Français