Belat parket & houten vloeren

Bezoek de demoruimte

Belat parket helpt u de juiste look te vinden voor de beste prijs!

Demoruimte Bree

Magazijn en hoofdkantoor

Industrieterrein Kanaal-Noord 1413, 3960 Bree, België
0032 11 96 80 50

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Demoruimte Vilvoorde

Geen stock van eiken balken (!)

Mechelsesteenweg 586 C/17, 1800 Vilvoorde, België
0032 28 99 06 78

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Houten vloeren & parket


Belat heeft het allemaal voor u! En ook nog eens aan de beste prijs! Eigen productie en import elimineren de tussenpersoon zodat u, onze gewaardeerde klanten, zeer goedkoop houten producten zoals parketvloeren, visgraat vloeren en eiken balken kunnen aanbieden.

Het motto van Belat parket is: "Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!" 

Belat kan u meer dan 250 verschillende onbehandelde houten vloeren aanbieden. Al deze vloeren worden volledig naar uw wens behandeld met een olie, vernis of beits. Voor onze klanten is er een aanbod samengesteld dat ondermeer bestaat uit massieve eiken planken, eiken lamelparket en grenen vloer en zowel mdf plinten als houten plinten in alle soorten en maten. Tevens is er een uitgebreid assortiment van massieve visgraat vloer en samengestelde visgraat vloer in aanbieding. 

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn is er in het magazijn in Bree meer dan 50.000 m² parketvloer op voorraad. In het magazijn in Vilvoorde is er zo een 30.000 m² parketvloer aanwezig. Veel van deze vloeren zijn dus meteen leverbaar. Als u op zoek bent naar een mooie deal dan mag u zeker ook eens een kijkje nemen bij promoties en partijen

Naast uw leverancier voor parket is Belat ook gespecialiseerd in versgezaagde eiken balken. Deze kan u gebruiken voor allerhande buitenconstructies zoals carport, terrasoverkapping, eiken bijgebouw, massief eiken buitentafel, eiken schuur, houten schuur, houten garage, poolhouse, etc.

De eiken balken zijn enkel beschikbaar in Bree.

Gerealiseerde projecten | Contact | Over Belat | Houten vloeren

Plaatsingsdienst


Als u uw parketvloer liever wilt laten plaatsen dan kan u gebruik maken van de de Belat plaatsingsdienst. Er zijn meerdere teams die garant staan voor een snelle en professionele plaatsing van uw parketvloer. Met vele jaren ervaring plaatsen zij uw vloer in een mum van tijd naar wens!

Ook doe-het-zelvers die hun vloer liever zelf plaatsen zijn welkom. Zo bieden wij naast parket ook alle materialen aan voor het plaatsen van de vloer: parketlijmlijmkamondervloerparketnadenlijmaanslagsetafstandshouders, ...

Neem zeker ook een kijkje bij de gerealiseerde projecten om een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is.

Dealer van Belat parket worden?


Wanneer u over een ruimte beschikt die te gebruiken is als demoruimte en u heeft altijd al voor u zelf willen beginnen bestaat er de mogelijkheid om dealer te worden. Dan kunt u daarvoor contact opnemen met Belat Parket. U bent gegarandeerd de goedkoopste aanbieder in uw regio.

Toon meer

Offerte aanvragen

Kies uw taal

Belgie - Nederlands Belgique - Français Nederland - Nederlands Deutschland - Deutsch Latvija - Latviešu France - Français