Prijzen (Incl. 21% BTW)

Kies voor de extra rustic dambord parketvloer als u wenst voor een oude, landelijke stijl in uw woning. Met zijn open noesten en kleurverschillen is deze massieve eiken dambord parket een perfecte keuze voor een rustieke inrichting.

Mozaïekparket is een tijdloos decoratief element. Het maken van een mozaïek op een parketvloer bestaat uit het tekenen van regelmatige patronen op de vloer door te spelen met de kleuren van hetzelfde hout en/of de oriëntatie van de planken. Terwijl op een klassieke parketvloer lange stroken allemaal op één lijn liggen, worden op een mozaïekparketvloer korte stroken of vierkantjes van hout gebruikt om een zich herhalend patroon over het gehele oppervlak te creëren.

Deze onbehandelde massieve eiken mozaïek parket is gedroogd. Barsten, knopen en uitgevallen knopen van onbeperkte grootte zijn toegelaten. Deze knopen en barsten zijn niet opgestopt. Kleine restanten van schors zijn eveneens mogelijk. Schaaffouten en andere defecten zijn mogelijk. Kleurverschillen in de plank en tussen de planken onderling zijn mogelijk. Spinthout op de zichtbare zijde is toegelaten.

Deze eiken parketvloer kan naar keuze afgewerkt worden met hardwaxolie of vernis.

Bijpassende informatie

Onderhoud van een houten vloer.

• Bijpassende plinten.

Legvoorschriften voor houten vloeren.

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet een houten vloer acclimatiseren?
Parketvloeren moeten 5 dagen acclimatiseren in gesloten verpakking voor de installatie. De ruimte waar het parket geplaatst wordt moet een temperatuur hebben tussen 18-20°C en een relatieve vochtigheid tussen 45 en 60%.
Welke kleuren kan ik kiezen?
Hier https://www.belat.be/goedkope-houten-vloeren-parket/olie-vernis/hardwaxolie/ kunt u alle kleuren bekijken. Als u een kleur in gedachten hebt, kan Belat parket die op maat laten behandelen. Voor meer info kunt u best passeren bij een van de showrooms.
Welke sortering past het best bij mijn interieur?
Voor een advies op maat kunt u een aanvraag doen via [email protected] met foto’s van u droom interieur of inspiratie afbeeldingen, zodat we op basis daarvan het juiste vloer kunnen kiezen. Er zijn sorteringen van extra rustic (heel landelijk) tot premium (heel modern). Voor iedereen wat wils !
Hoe zijn de latjes opgebouwd?
De latjes zijn allemaal afzonderlijk vastgelijmd op een net op de onderzijde. Op deze manier is deze massieve eiken parket makkelijk en snel te plaatsen. De opgegeven afmetingen zijn die van 1 afzonderlijk latje.
Kan een mozaïek parket met vloerverwarming?
Mozaïek parket kan door de beperkte breedte en lengte van de plankjes, perfect geplaatst worden op vloerverwarming. Ook het om en om blokmotief zorgt ervoor dat de werking zeer beperkt blijft en daardoor de verlijmde plaatsing op vloerverwarming mogelijk is.
Hoe wordt een mozaïek parket geplaatst?
Mozaïek parket wordt meestal in blokpatroon gelegd. De blokken liggen om en om waardoor er een blokpatroon wordt gevormd. Deze blokken worden volledig verlijmd op de ondervloer.
Kan ik mozaiek parket gebruiken als ondervloer?
Ja, een mozaïek parket kan gebruikt worden als ondervloer.

Bezoek de demoruimte

Belat parket helpt u de juiste look te vinden voor de beste prijs!

Demoruimte Bree

Magazijn en hoofdkantoor

Industrieterrein Kanaal-Noord 1413, 3960 Bree, België
0032 11 96 80 50

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Demoruimte Vilvoorde

Geen stock van eiken balken (!)

Mechelsesteenweg 586 C/17, 1800 Vilvoorde, België
0032 28 99 06 78

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Berekening verzendingskosten

De verzendkosten worden berekend aan de hand van een tarief per uur rijden (€54.45/u). Hierbij wordt forfaitair 1 uur bijgeteld voor het lossen.

Hoe lees ik de maten?

Item toegevoegd aan winkelwagen

Offerte aanvragen

Kies uw taal

Belgie - Nederlands Belgique - Français Nederland - Nederlands Deutschland - Deutsch Latvija - Latviešu France - Français