Prijzen (Incl. 21% BTW)

* Noesten tot 3.5 cm Ø.

Het visgraatpatroon is erg populair en geeft een moderne kijk op een klassiek Europees patroon. Een tijdloze uitstraling is onvermijdelijk met een visgraat vloer. De rustige uitstraling van deze select visgraat past in elk decor en compenseert mooi de iets drukkere look van de visgraat legstijl.

Deze onbehandelde visgraatvloer is gedroogd en geschuurd met messing en groef rondom. Natuurlijke kleurvariaties in het hout zijn toegestaan.

De planken zijn klaar voor plaatsing: ze zijn gedroogd, geschuurd en kunnen eventueel op voorhand geolied of vernist worden in tal van kleuren. Oliën of vernissen na plaatsing is ook mogelijk.

Bijpassende informatie

Onderhoud van een houten vloer.

– Bijpassende plinten.

Legvoorschriften voor houten vloeren.

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet een houten vloer acclimatiseren?
Parketvloeren moeten 5 dagen acclimatiseren in gesloten verpakking voor de installatie. De ruimte waar het parket geplaatst wordt moet een temperatuur hebben tussen 18-20°C en een relatieve vochtigheid tussen 45 en 60%.
Is een visgraat samengesteld geschikt voor vloerverwarming?
Ja, visgraat lamelparket is geschikt voor vloerverwarming.
Hebben allen samengestelde visgraat vloeren een v-groef?
Niet alle visgraat parketvloeren hebben een V-groef. Controleer de beschrijving om te zien of het vermeld staat. Belat parket heeft ''120'' verschillende soorten visgraat vloeren om uit te kiezen. Voor iedereen wat wils!
Kan een visgraat lamelparket in grote ruimtes geplaatst worden?
Ja zeker, voor een grotere ruimte is het beter om voor een wat breder patroon te kiezen om te voorkomen dat de vloer een té drukke uitstraling krijgt.
Wat is de beste richting om een visgraat parket te leggen?
Vaak wordt er gekozen om de vloer in de lengterichting te leggen, om zo de lengte/diepte van de ruimte te benadrukken. Het kan echter ook mooi zijn om de breedte van de ruimte te benadrukken of om de ruimte optisch breder te doen lijken door de vloer in breedterichting te leggen.
Wordt een visgraat parket pas behandeld na de plaatsing?
Planken vanaf 7 cm breed kunnen machinaal behandeld worden voor de plaatsing door Belat parket. Planken dunner dan 7cm worden na de plaatsing geschuurd, gevoegd en behandeld.
Welke kleuren kan ik kiezen?
Hier https://www.belat.be/goedkope-houten-vloeren-parket/olie-vernis/hardwaxolie/ kunt u alle kleuren bekijken. Als u een kleur in gedachten hebt, kan Belat parket die op maat laten behandelen. Voor meer info kunt u best passeren bij een van de showrooms.
Welke sortering past het best bij mijn interieur?
Voor een advies op maat kunt u een aanvraag doen via [email protected] met foto’s van u droom interieur of inspiratie afbeeldingen, zodat we op basis daarvan het juiste vloer kunnen kiezen. Er zijn sorteringen van extra rustic (heel landelijk) tot premium (heel modern). Voor iedereen wat wils !
Hoe wordt een visgraat parket afgewerkt aan de zijkanten?
Een visgraat parket kan gelegd worden tot aan de muur. Hier is er uiteraard meer snijverschill dan een gewone planken vloer. Het is ook mogelijk om een visgraat vloer met band en bies af te werken. Voor meer info kunt u Belat parket bereiken via [email protected] of 0032 11 96 80 50

Bezoek de demoruimte

Belat parket helpt u de juiste look te vinden voor de beste prijs!

Demoruimte Bree

Magazijn en hoofdkantoor

Industrieterrein Kanaal-Noord 1413, 3960 Bree, België
0032 11 96 80 50

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Demoruimte Vilvoorde

Geen stock van eiken balken (!)

Mechelsesteenweg 586 C/17, 1800 Vilvoorde, België
0032 28 99 06 78

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Berekening verzendingskosten

De verzendkosten worden berekend aan de hand van een tarief per uur rijden (€54.45/u). Hierbij wordt forfaitair 1 uur bijgeteld voor het lossen.

Hoe lees ik de maten?

Item toegevoegd aan winkelwagen

Offerte aanvragen

Kies uw taal

Belgie - Nederlands Belgique - Français Nederland - Nederlands Deutschland - Deutsch Latvija - Latviešu France - Français