Prijzen (Incl. 21% BTW)

DIKTE X BREEDTE X LENGTE — Hoe lees ik de maten?
16mm X 6.8cm X 20.4cm
€ 36.15 € 27.10 /m²
16mm X 6.8cm X 27.2cm
€ 38.55 € 28.90 /m²
16mm X 6.8cm X 34cm
€ 40.25 € 30.20 /m²
16mm X 6.8cm X 40.8cm
€ 46.55 € 34.90 /m²
16mm X 6.8cm X 47.6cm
€ 46.85 € 35.15 /m²
Getoonde prijzen zijn exclusief optionele verzendkosten — Berekening

BESCHRIJVING

Deze onbehandelde visgraatvloer is gedroogd en heeft tand en groef rondom. Knopen zijn toegelaten, deze worden niet opgestopt. Barsten, uitgevallen knopen en defecten zijn mogelijk. Kleine restanten van schors zijn eveneens mogelijk. Spinthout op de zichtbare zijde is toegelaten. Dat geeft deze vloer een mooie landelijke uitstraling. Dit is een typische vloer uit de vroegere herenhuizen. Een kleine plank is mooi in een kleine ruimte, de grotere planken komen beter tot hun recht in een grote ruimte.

Deze massieve eiken visgraatparket kan naar keuze afgewerkt worden met hardwaxolie of vernis.De parket kan eventueel ook 1 of meerdere oppervlaktebewerkingen ondergaan zoals roken, borstelen of verouderen.

Bijpassende informatie

Onderhoud van een houten vloer.

• Bijpassende plinten.

Legvoorschriften voor houten vloeren.

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet een houten vloer acclimatiseren?
Parketvloeren moeten 5 dagen acclimatiseren in gesloten verpakking voor de installatie. De ruimte waar het parket geplaatst wordt moet een temperatuur hebben tussen 18-20°C en een relatieve vochtigheid tussen 45 en 60%.
Is er een verschil tussen visgraat massief en samengesteld?
Visgraatparket is traditioneel een massief houten vloer. Dankzij de moderne ontwikkelingen op het gebied van parketvloeren is het nu echter mogelijk om alle elegantie, warmte en luxe van een massief houten visgraat parket te combineren met de extra voordelen van parket. Zo is het hout beter bestand tegen temperatuurschommelingen.
Gaat een visgraat parket massief levenslang mee?
Ja, zolang eiken parket goed wordt onderhouden kan het een leven lang meegaan. Voor het onderhoud van parketvloeren vindt u hier: https://www.belat.be/goedkope-houten-vloeren-parket/olie-vernis/hardwaxolie/ meer info.
Wat zijn de voordelen van een visgraat parket massief?
Vooral het visgraatpatroon staat bekend om zijn kracht en duurzaamheid. Elke stijl van huis en decor past bij visgraat houten vloeren, van traditioneel tot eigentijds. Visgraat houten vloeren zijn veelzijdig, verschillende maten, kleuren en prijzen zijn beschikbaar. Het zigzagpatroon van vloeren in visgraatstijl creëert een illusie van ruimte. Visgraat parketvloeren zijn tijdloos - ze worden al meer dan 400 jaar gebruikt! Met de juiste afwerking en verzorging gaan ze generaties lang mee. Visgraatparket is gemakkelijk schoon te maken.
Wat is de beste richting om een visgraat parket te leggen?
Vaak wordt er gekozen om de vloer in de lengterichting te leggen, om zo de lengte/diepte van de ruimte te benadrukken. Het kan echter ook mooi zijn om de breedte van de ruimte te benadrukken of om de ruimte optisch breder te doen lijken door de vloer in breedterichting te leggen.
Welke kleuren kan ik kiezen?
Hier https://www.belat.be/goedkope-houten-vloeren-parket/olie-vernis/hardwaxolie/ kunt u alle kleuren bekijken. Als u een kleur in gedachten hebt, kan Belat parket die op maat laten behandelen. Voor meer info kunt u best passeren bij een van de showrooms.
Welke sortering past het best bij mijn interieur?
Voor een advies op maat kunt u een aanvraag doen via [email protected] met foto’s van u droom interieur of inspiratie afbeeldingen, zodat we op basis daarvan het juiste vloer kunnen kiezen. Er zijn sorteringen van extra rustic (heel landelijk) tot premium (heel modern). Voor iedereen wat wils !
Hoe wordt een visgraat parket afgewerkt aan de zijkanten?
Een visgraat parket kan gelegd worden tot aan de muur. Hier is er uiteraard meer snijverschill dan een gewone planken vloer. Het is ook mogelijk om een visgraat vloer met band en bies af te werken. Voor meer info kunt u Belat parket bereiken via [email protected] of 0032 11 96 80 50

Bezoek de demoruimte

Belat parket helpt u de juiste look te vinden voor de beste prijs!

Demoruimte Bree

Magazijn en hoofdkantoor

Industrieterrein Kanaal-Noord 1413, 3960 Bree, België
0032 11 96 80 50

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Demoruimte Vilvoorde

Geen stock van eiken balken (!)

Mechelsesteenweg 586 C/17, 1800 Vilvoorde, België
0032 28 99 06 78

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Berekening verzendingskosten

De verzendkosten worden berekend aan de hand van een tarief per uur rijden (€54.45/u). Hierbij wordt forfaitair 1 uur bijgeteld voor het lossen.

Hoe lees ik de maten?

Item toegevoegd aan winkelwagen

Offerte aanvragen

Kies uw taal

Belgie - Nederlands Belgique - Français Nederland - Nederlands Deutschland - Deutsch Latvija - Latviešu France - Français