Wax &Clean – Voor periodieke reiniging

(wekelijks, tweewekelijks, maandelijks)
 

Deze manier gebruikt u wanneer u de vloer wilt opfrissen op de belopen plaatsen. Voor deze opfrisbeurt gebruikt u de geconcentreerde reiniger Wax & Clean. Voeg 200 - 300 ml Wax & Clean toe aan 10 liter water. Lees de gehele instructie op de verpakking voor gebruik.

– Instructiemethode 1:

Vul het mengsel, Wax & Clean en water, af in een sprayflacon. Pak een stofdweil (bijv. Swiffer) voorzien van een pluisvrije doek. Spray de pluisvrije doek totdat het lichtvochtig aanvoelt. Spray ook een stuk vloer in met het gemaakte mengsel. Pas op voor het overmatig aanbrengen! Dweil de vloer gelijkmatig en voorkom plasvorming. Indien dit toch voorkomt direct verwijderen met de dweil. Herhaal dit proces totdat de hele vloer gereinigd is. Zorg ervoor dat u blijft werken met een schone dweil.

– Instructiemethode 2:

Gebruik een dweilmop en maak deze lichtvochtig met het mengsel. Dweil de vloer gelijkmatig een voorkom plasvorming op de vloer. Mocht dit voorkomen, overtollig vocht direct verwijderen. Laat de vloer minimaal 20 minuten drogen.

 

 

Onderhoudsolie – Voor periodiek onderhoud aan de toplaag

(driemaandelijks, halfjaarlijks)

 

Afhankelijk van het gebruik van uw vloer raden wij aan om 2 à 4 maal per jaar uw vloer te voorzien van een laag Onderhoudsolie. Deze voedt de vloer en zorgt ervoor dat de toplaag in stand blijft. Zorg ervoor dat u de vloer voor het aanbrengen van de Onderhoudsolie schoonmaakt met de Intensiefreiniger. Lees de instructies op het etiket voor het aanbrengen van Onderhoudsolie!

Belat parket
plaatsingservice

Parket voordelig en professioneel laten plaatsen? Ontdek onze dienst

Geplaatste parketvloeren