Massieve eikenhouten vloeren

Een massieve eiken vloer is een parketvloer waarvan de plank bestaat uit 1 massief stuk eikenhout. Het geeft een traditionele look en feel naar de bewoner toe en creëert een aangename sfeer in huis. Er is keuze uit verschillende breedtes, diktes en sorteringen zodat we voor elk interieur wel een parketvloer hebben. Wij leggen houten vloeren in de meest landelijke interieurs tot de meest moderne interieurs.

Voor een landelijke vloer zijn er de sorteringen classic, rustic, extra rustic en extra extra rustic al naargelang hoe rustiek u de uitstraling wenst. In de woningen met moderne inrichting zijn er de sorteringen select en premium. 

De planken bestaan voor 100% uit eik en is dus voor 100% natuurlijk. 

Massieve houten vloeren zijn gevoeliger voor wisselende omgevingsomstandigheden. De houten planken gaan naargelang uitzetten en krimpen. Hierdoor kunnen spleten ontstaan en verdwijnen doorheen de seizoenen. Bij kleinere oppervlaktes is het mogelijk om de massieve parket zwevend te plaatsen, maar het is altijd beter om de massieve parket te verlijmen.

Een massieve eiken parketvloer gaat uw leven lang meegaan. Als deze massieve eiken parket na een 15 à 20-tal jaar gebruik opgefrist mag worden, dan is het mogelijk om de vloer op te schuren en opnieuw te behandelen. Zo heeft u een nieuwe vloer voor een fractie van de prijs. Het is mogelijk dit meerdere keren te doen omdat de plank 100% massieve eik is. 

Voordelen

  • 100% natuurlijk product
  • Gaat een leven lang mee
  • Meerdere keren opschuren is mogelijk
  • Ecologisch gekapt
  • Past in elk interieur

Hoe moet ik massieve parket plaatsen? Wanneer kiezen voor een massieve eiken parket? Wat is een massieve houten vloer? Landelijke houten vloeren in uitverkoop. Partijverkoop van massieve eikenhouten vloeren. Massieve houten vloeren in promotie. Wij hebben een webshop om online massieve houten vloeren te kopen. 

Belat parket
plaatsingsservice

Parket voordelig en professioneel laten plaatsen? Ontdek onze dienst

Geplaatste parketvloeren