De Roemeense rustic

Prijzen (Incl. 21% BTW)

BESCHRIJVING

Rustic grenen parketvloer is een vloer die in ongeveer elke inrichting kan passen. Het is een parketvloer die een prachtige levendige uitstraling heeft en grenen hout laat zien zoals hij echt is.

Grenen is een zacht hout dat redelijk snel sporen van gebruik gaat vertonen. Samen met de lage prijs zijn dit de voornaamste redenen waarom wordt deze vaak in slaapkamers en zolders geplaatst worden.

Deze onbehandelde massieve grenen planken zijn gedroogd en geschuurd. Ze hebben een v-groef en tand en groef rondom. De planken zijn allemaal 2 meter tot 2.4 meter lang. Knopen van onbeperkte grootte zijn toegelaten deze kunnen uitgevallen zijn. Barsten, schaaffouten en andere defecten zijn toegelaten. Kleine restanten van schors zijn mogelijk.

Deze grenen plankenvloer kan naar keuze afgewerkt worden met hardwaxolie of vernis en eventueel ook 1 of meerdere oppervlaktebewerkingen zoals borstelen, verouderen, schaven ondergaan

Onderhoud van een houten vloer.

• Bijpassende plinten.

Legvoorschriften voor houten vloeren.

Bezoek de demoruimte

Belat parket helpt u de juiste look te vinden voor de beste prijs!

Demoruimte Bree

Magazijn en hoofdkantoor

Industrieterrein Kanaal-Noord 1413, 3960 Bree, België
0032 11 96 80 50

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Demoruimte Vilvoorde

Geen stock van eiken balken (!)

Mechelsesteenweg 586 C/17, 1800 Vilvoorde, België
0032 28 99 06 78

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Berekening verzendingskosten

De verzendkosten worden berekend aan de hand van een tarief per uur rijden (€54.45/u). Hierbij wordt forfaitair 1 uur bijgeteld voor het lossen.

Hoe lees ik de maten?

Item toegevoegd aan winkelwagen

Offerte aanvragen

Kies uw taal

Belgie - Nederlands Belgique - Français Nederland - Nederlands Deutschland - Deutsch Latvija - Latviešu France - Français