Lamelparket te Maasbracht

Project

De familie Brechtens uit Maasbracht heeft gekozen voor een lamelparket premium. Er is gekozen om geen v-groefje of vellingkant te voorzien zodat er in combinatie met het ontbreken van knopen een uitermate strakke eiken vloer verkregen wordt. De parketvloer lijkt op die manier èèn massief geheel.

De premium parketvloer of ook wel prime genoemd heeft op enkele puntknoopjes na helemaal geen zichtbare knopen waardoor dit een zeer moderne uitstraling geeft aan dit interieur. De keuze om geen vellingkant te voorzien accentueert deze moderne uitstraling extra. De parketvloer is 16 mm dik waarvan de eiken toplaag van 4mm dik is. De klant heeft gekozen voor een breedte van 18 cm en wisselende lengtes tot maximaal 2,5 meter.

Deze vloer is bij Belat geolied met hardwaxolie brons van Ciranova. Dit is een zeer warme en mooie kleur en is net iets donkerder dan de naturelle look.

De parketvloer is door onze plaatsingsdienst verlijmd op de reeds bestaande ondervloer. Plinten gaat de klant zelf voorzien op een later tijdstip.