Toulon lamelparket

Prijzen (Incl. 21% BTW)

BESCHRIJVING

De parochie parketvloer is zeer budgetvriendelijke samengestelde parketvloer. De eiken toplaag van 3 mm is voldoende dik om eenmalig opgeschuurd te kunnen worden. Deze parketvloer gaat dan mits goed onderhoud een 40-tal jaar mee. De grote knopen en kleurverschillen in het hout zorgen voor een mooie weergave van wat eikenhout te bieden heeft. 

Deze onbehandelde samengestelde eiken planken zijn gedroogd en geschuurd. Ze hebben tand en groef rondom. Grote knopen zijn toegelaten. Uitgevallen knopen en barsten zijn mogelijk. Deze knopen en barsten worden voor minimaal 85% opgestopt. Kleine restanten van schors zijn mogelijk. Spinthout op de zichtbare zijde is toegelaten tot 10% van de oppervlakte van de plank. 

Deze eiken parketvloer kan naar keuze afgewerkt worden met hardwaxolie of vernis en eventueel ook 1 of meerdere oppervlaktebewerkingen zoals roken, borstelen, verouderen, schaven ondergaan

Onderhoud van een houten vloer.

• Bijpassende plinten.

Legvoorschriften voor houten vloeren.

Bezoek de demoruimte

Belat parket helpt u de juiste look te vinden voor de beste prijs!

Demoruimte Bree

Magazijn en hoofdkantoor

Industrieterrein Kanaal-Noord 1413, 3960 Bree, België
0032 11 96 80 50

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Demoruimte Vilvoorde

Geen stock van eiken balken (!)

Mechelsesteenweg 586 C/17, 1800 Vilvoorde, België
0032 28 99 06 78

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Berekening verzendingskosten

De verzendkosten worden berekend aan de hand van een tarief per uur rijden (€54.45/u). Hierbij wordt forfaitair 1 uur bijgeteld voor het lossen.

Hoe lees ik de maten?

Item toegevoegd aan winkelwagen

Offerte aanvragen

Kies uw taal

Belgie - Nederlands Belgique - Français Nederland - Nederlands Deutschland - Deutsch Latvija - Latviešu France - Français