Massief eiken tuinhuis

Klassevolle uitstraling

Een eiken tuinhuis is niet alleen zeer praktisch, maar oogt ook heel mooi. Ze zijn de ideale oplossing om u nog korter bij de natuur te brengen en bieden een extra opslagcapaciteit. De mogelijkheden zijn tevens ook oneindig aangezien je kan kiezen uit duizenden ontwerpen. Eik is een oerdegelijk materiaal dat bestand is tegen elk soort weer waardoor u zorgeloos kan genieten van uw tuinhuis op elk moment doorheen het jaar.

Functionele tuinhuizen

De tijd dat een tuinhuis enkel diende voor het stockeren van allerlei materialen is verleden tijd. Tegenwoordig zijn tuinhuizen veel functioneler geworden en kunnen ze zelfs worden uitgerust met verschillende faciliteiten. Zo kan u een gastenverblijf creëren of een oase van rust waar u kan uitblazen na een drukke dag. 

Waar wacht u nog op?

Het bouwen van een eiken tuinhuis is mogelijk voor iedereen, van professional tot amateur. Wat u zelf doet, doet u vaak ook beter en bovendien bespaart u ook geld. Kom ons zeker en vast een bezoekje brengen in onze toonzaal waar wij graag uw droom helpen uitwerken naargelang uw eigen budget.

Offerte aanvragen

Kies uw taal

Belgie - Nederlands Belgique - Français Nederland - Nederlands Deutschland - Deutsch Latvija - Latviešu France - Français