Eiken carport

Creëer een mooie uitstraling van uw huis met een eiken carport

Een eiken bijgebouw in de vorm van een carport is een zeer stijlvolle beslissing. Niet alleen ziet het er mooi uit maar een eiken constructie is duurzaam en kan tientallen jaren meegaan. Ze passen perfect in elk landschap en stralen klasse uit.

De massieve eiken balken die wij aanbieden zijn uitstekend geschikt voor buiten gebruik aangezien ze vers gezaagd zijn.

Een grote hoeveelheid mogelijkheden

Hout is een uiterst flexibel product en kan voor allerlei soorten doeleinden worden gebruikt. Er zijn oneindig veel ontwerpen voor het bouwen van een houten carport waardoor er voor elk type huis wel een geschikte look bestaat. Verder bestaat er ook voor elk budget een geschikt eiken bijgebouw. U kan zelf beslissen hoe u het precies wil indelen en hoe groot de eiken carport mag zijn. Niet alleen is het een goede oplossing voor het veilig parkeren van uw auto, maar ook omdat een houten carport een grote opslagcapaciteit kan bevatten.

Een carport is zeer duurzaam

Zoals ik hierboven al had vermeld kan een carport tientallen jaren meegaan omwille van zijn oersterke duurzaamheid. Eik is van nature perfect geschikt voor buitenconstructies omwille van zijn sterke weerstand tegen de elementen. Na verloop van tijd zal de eik wel lichtjes vergrijzen maar dat heeft geen invloed op de natuurlijke eigenschappen van dit ecologisch product. Men kan de eiken carport ook behandelen zodat de levensduur wordt verlengd.

Offerte aanvragen

Kies uw taal

Belgie - Nederlands Belgique - Français Nederland - Nederlands Deutschland - Deutsch Latvija - Latviešu France - Français