Visgraat parket massief

Project

Bij de familie Lecocq in Mol hebben we een massieve visgraatparket mogen plaatsen. De klant heeft gekozen voor een massief eiken visgraatvloer van 16 mm dik, 6,8 cm breed en 47,6 cm lang in de 1Bis sortering

De select sortering zorgt met zijn zeer kleine knopen voor een erg strakke uitstraling bij de toch wel traditionele uitstraling van een visgraatparket. Een uitstekende keuze van de klant in deze moderne woning.

Deze visgraatparket is geplaatst op een chape. Deze was redelijk zanderig en de klant heeft deze op voorhand geprimerd zodat onze vloerleggers meteen konden beginnen met deze visgraatvloer te plaatsen en schuren. De klant heeft deze vloer naderhand zelf geolied met de meegeleverde hardwaxolie in de natural wit kleur.

Rond de pootjes van de verwarming is voldoende ruimte gelaten zodat de parket kan uitzetten indien nodig. Dit is afgewerkt met een lijstje. De overgang naar de tegelvloer is zo strak als mogelijk gebeurd met in achtname van de technische beperkingen. De klant gaat op een later tijdstip plinten voorzien.