Corona maatregelen bij Belat

Beste klanten,

Met het oog op de maatregelen genomen door de federale overheid met betrekking tot het bestrijden van het Corona virus, willen we u informeren over de door ons genomen maatregelen.

Belat blijft open en bereikbaar volgens de normale openingsuren, maar er wordt gewerkt achter gesloten deuren. De toonzalen zijn gesloten voor publiek, maar telefoons en mails worden nog altijd beantwoord.

Vragen kan u stellen via mail of telefoon, bestellingen kan u plaatsen via mail of via de webshop.
Ook is er de mogelijkheid om een virtuele rondleiding en uitleg te krijgen aan de hand videobellen zoals: facebook messenger, whatsapp, skype, ...

 

Bestellingen worden bij voorkeur geleverd door de chauffeurs van Belat. 

Bij de levering wordt elk contact vermeden. We zullen de bestelling zelf uitladen en deze buiten neerleggen, u hoeft de leverbon niet af te tekenen. U mag na vertrek van de chauffeur uw bestelling naar binnen brengen. Aangezien we met een camionnette komen en geen kraan hebben, is het niet mogelijk om de grotere afmetingen van balken te leveren. Facturen dienen voor levering per overschrijving betaald te worden. 

Ophalingen zijn mogelijk. Uw bestelling wordt op het afgesproken tijdstip buiten voor de slagboom geplaatst. U mag deze dan op eigen kracht inladen. Facturen dienen voor ophaling per overschrijving betaald te zijn.

 

Wij volgen de evolutie en overheidsbeslissingen op de voet en zullen zeer snel communiceren mochten er wijzigingen zijn.

We moedigen iedereen aan om via zijn persoonlijk gedrag een bijdrage te leveren in de strijd tegen het coronavirus.

Hartelijk dank voor uw begrip en aarzel aub niet om ons te contacteren bij vragen,

Team Belat