Corona maatregelen bij Belat

Beste klanten,

Met het oog op de maatregelen genomen door de federale overheid met betrekking tot het bestrijden van het Corona virus, willen we u informeren over de door ons genomen maatregelen.

Vanaf dinsdag 12 mei:

Het is toegelaten om de toonzalen te bezoeken. Voor jullie en onze veiligheid zijn onderstaande maatregelen in acht te nemen:

Veiligheidsvoorschriften:

 • Het bedekken van uw mond en neus is verplicht voor uw en onze veiligheid. Dat kan d.m.v. een mondmasker of een sjaal.
 • Aan de inkom is ontsmettingsmiddel voorzien. Bij het betreden van de toonzaal vragen we u om uw handen te ontsmetten.
 • Respecteer zoveel mogelijk de social distancing.

Toonzaalbezoeken voor prijsoffertes:

 • Maak een afspraak voor uw toonzaalbezoek door te mailen naar pieter-jan@belat.be of te bellen naar 0488/616 740.
 • Om te lange wachttijden te voorkomen en u zo goed mogelijk te helpen willen we u vragen om een afspraak te maken voor uw bezoek. Klanten die een afspraak hebben gemaakt krijgen voorrang. Klanten die zonder afspraak langskomen zullen zo goed als mogelijk geholpen worden, maar het kan zijn dat u gevraagd wordt om buiten te wachten. 
 • Beide toonzalen zijn redelijk klein, daarom mag er maar maximaal 1 klant (= maximaal 2 volwassen personen) tegelijkertijd aanwezig zijn. Andere klanten worden gevraagd buiten te wachten. 
 • Voor een afspraak wordt 1 uur tijd voorzien. Het kan zijn dat het gesprek na dat uur nog niet volledig afgerond is. Indien mogelijk wordt u verder geholpen via telefoon of mail of er kan een nieuwe afspraak gemaakt worden. 
 • Klanten uit Nederland en Frankrijk zijn welkom, maar aangezien de grenzen tot nader order gesloten zijn kan u jammer genoeg niet tot in de toonzalen geraken. ​

Ophalingen van uw bestelling:

 • Ophalingen zijn mogelijk. Bij voorkeur geeft u op voorhand uw bestelling door samen met de datum en tijdstip van ophaling. Dan bereiden we uw bestelling voor zodat uw bezoek zo weinig mogelijk tijd in beslag neemt.
 • Klanten die enkel iets willen komen ophalen mogen de toonzaal niet betreden. 
 • Klanten die eerst de producten in de toonzaal willen bekijken en meteen hun bestelling willen meenemen kunnen best een afspraak maken. 

 

Tot zaterdag 9 mei:

Belat blijft open en bereikbaar volgens de normale openingsuren, maar er wordt gewerkt achter gesloten deuren. De toonzalen zijn gesloten voor publiek, maar telefoons en mails worden nog altijd beantwoord.

Vragen kan u stellen via mail of telefoon, bestellingen kan u plaatsen via mail of via de webshop.
Ook is er de mogelijkheid om een virtuele rondleiding en uitleg te krijgen aan de hand videobellen zoals: facebook messenger, whatsapp, skype, ...

Bestellingen worden bij voorkeur geleverd door de chauffeurs van Belat. 

Bij de levering wordt elk contact vermeden. We zullen de bestelling zelf uitladen en deze buiten neerleggen, u hoeft de leverbon niet af te tekenen. U mag na vertrek van de chauffeur uw bestelling naar binnen brengen. Aangezien we met een camionnette komen leveren, geen kraan hebben en we niet met 2 personen in een camionette mogen zitten, is het niet altijd mogelijk om de grotere afmetingen van balken te leveren. Als alternatief kan u wel de balken zelf lossen. Facturen dienen voor levering per overschrijving betaald te worden. 

Ophalingen zijn mogelijk. Uw bestelling wordt op het afgesproken tijdstip buiten voor de slagboom geplaatst. U mag deze dan op eigen kracht inladen. Facturen dienen voor ophaling per overschrijving betaald te zijn.

 

 

Wij volgen de evolutie en overheidsbeslissingen op de voet en zullen zeer snel communiceren mochten er wijzigingen zijn.

We moedigen iedereen aan om via zijn persoonlijk gedrag een bijdrage te leveren in de strijd tegen het coronavirus.

Hartelijk dank voor uw begrip en aarzel aub niet om ons te contacteren bij vragen,

Team Belat