Black label

Prijzen (Incl. 21% BTW)

DIKTE X BREEDTE X LENGTE
11+3 mm X 190 mm X 600-1900 mm
€ 62.00 € 46.50 /m²
Getoonde prijzen zijn exclusief optionele verzendkosten — Berekening

Omschrijving

De black label parket is een samengestelde eiken parket en maakt deze daarom geschikt voor plaatsing op vloerverwarming.

De black label parketvloer is een zeer rustieke parket. De aanwezige knopen en barsten worden opgevuld met zwart opstopsel. Ook zijn er stukjes vervangen en heeft deze vloer een verouderd uitzicht door middel van putjes, al dan niet gebrandmerkt. Er zijn geen beperkingen op grootte en hoeveelheid. 

Deze onbehandelde samengestelde eiken planken zijn gedroogd en geschuurd. Ze hebben tand en groef rondom. Barsten, knopen en uitgevallen knopen van onbeperkte grootte zijn toegelaten. Deze knopen en barsten worden opgestopt. Kleine restanten van schors zijn eveneens mogelijk. Schaaffouten en andere defecten zijn mogelijk. Spinthout op de zichtbare zijde is toegelaten tot 15% van de oppervlakte van de plank.

Deze eiken parketvloer kan naar keuze afgewerkt worden met hardwaxolie of vernis en eventueel ook 1 of meerdere oppervlaktebewerkingen zoals roken, borstelen, verouderen, schaven ondergaan

Onderhoud van een houten vloer.

– Bijpassende plinten.

Legvoorschriften voor houten vloeren.

Berekening verzendingskosten

Onze verzendkosten worden berekend aan de hand van een tarief per uur rijden (€54.45/u). Hierbij wordt forfaitair 1 uur bijgeteld voor het lossen.