Promotie van de maand

Prijzen (Excl. BTW)

DIKTE X BREEDTE X LENGTE
11+3 mm X 250 mm X tot 1900 mm
€ 37.91 € 29.95 /m²

Omschrijving

De london oak is de vloer van de maand. Daarom krijgt u maar liefst 42% korting!!!! Normaal gezien kost deze vloer 51,65 €/m², nu kan u deze aankopen voor maar 29,95 €/m² (excl. btw). Door een beperking van onze website lijkt het alsof er maar 21% korting verrekend wordt, maar u hoeft echt maar 29.95 €/m² te betalen.

De london oak parketvloer straalt een stijlvolle rustieke stijl uit. Met zijn grote noesten en kleurverschillen brengt hij veel sfeer in vele verschillende inrichtingen.

Deze onbehandelde samengestelde eiken planken zijn gedroogd en geschuurd. Ze hebben tand en groef rondom. Knopen van onbeperkte grootte zijn toegelaten. Uitgevallen knopen en barsten zijn mogelijk. Deze knopen en barsten worden voor 80% opgestopt. Kleine restanten van schors zijn mogelijk. Spinthout op de zichtbare zijde is toegelaten tot 10% van de oppervlakte van de plank. 

Deze eiken parketvloer kan naar keuze afgewerkt worden met hardwaxolie of vernis en eventueel ook 1 of meerdere oppervlaktebewerkingen zoals roken, borstelen, verouderen, schaven ondergaan

Onderhoud van een houten vloer.

– Bijpassende plinten.

Legvoorschriften voor houten vloeren.