PVC/SPC-vloer natural plak

Prijzen (Incl. 21% BTW)

BESCHRIJVING

Ontdek de nieuwste collectie PVC / SPC (Stone Plastic Composite) vloeren, die de ultieme keuze in moderne vloerbedekking vertegenwoordigen. Deze vloeren zijn ontworpen om uw interieur niet alleen te verfraaien, maar ook om een duurzame en functionele oplossing te bieden die aan al uw behoeften voldoet.

Uitstekende Duurzaamheid: Gemaakt met een stevige kern van kalksteen en polymeren, zijn PVC / SPC vloeren extreem sterk en bestand tegen dagelijkse slijtage, krassen en stoten. Uw vloer behoudt zijn nieuwe uitstraling, zelfs na jarenlang intensief gebruik.

Volledig Waterbestendig: PVC / SPC vloeren zijn ideaal voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers, dankzij hun volledige waterbestendigheid. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over morsen of lekkages.

Elegant Design: Met een brede selectie van natuurgetrouwe hout- en steenmotieven brengen PVC/SPC vloeren de schoonheid van natuurlijke materialen in uw woning. Ze combineren een tijdloze esthetiek met moderne stijlen.

Comfort en Geluidsisolatie: Naast hun uitzonderlijke sterkte bieden PVC/SPC vloeren een comfortabele loopervaring en verminderen ze geluid, wat bijdraagt aan een serene en rustige leefomgeving.

Bezoek de demoruimte

Belat parket helpt u de juiste look te vinden voor de beste prijs!

Demoruimte Bree

Magazijn en hoofdkantoor

Industrieterrein Kanaal-Noord 1413, 3960 Bree, België
0032 11 96 80 50

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Demoruimte Vilvoorde

Geen stock van eiken balken (!)

Mechelsesteenweg 586 C/17, 1800 Vilvoorde, België
0032 28 99 06 78

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Berekening verzendingskosten

De verzendkosten worden berekend aan de hand van een tarief per uur rijden (€54.45/u). Hierbij wordt forfaitair 1 uur bijgeteld voor het lossen.

Hoe lees ik de maten?

Item toegevoegd aan winkelwagen

Offerte aanvragen

Kies uw taal

Belgie - Nederlands Belgique - Français Nederland - Nederlands Deutschland - Deutsch Latvija - Latviešu France - Français