PVC/SPC-vloer dark oak click

Prijzen (Incl. 21% BTW)

BESCHRIJVING

De nieuwste collectie PVC / SPC (Stone Plastic Composite) vloeren, die het summum van moderne vloerbedekking vertegenwoordigen. PVC / SPC vloeren zijn ontworpen om niet alleen stijl en schoonheid aan uw ruimte toe te voegen, maar ook duurzaamheid en functionaliteit te bieden die aan al uw verwachtingen voldoen.

Duurzaamheid: PVC / SPC vloeren zijn vervaardigd met een massieve kern van kalksteen en polymeren, waardoor ze ongelooflijk sterk en bestand zijn tegen dagelijkse slijtage, krassen en impact. De vloer blijft er jarenlang als nieuw uitzien.

Waterbestendigheid: PVC / SPC vloeren zijn volledig waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Zeg vaarwel tegen zorgen over morsen en lekkages.

Stijlvol Design: Kies uit een uitgebreide selectie van realistische hout- en steenmotieven die de schoonheid van natuurlijke materialen in uw ruimte brengen. PVC / SPC vloeren bieden esthetiek die zowel tijdloos als eigentijds is.

Eenvoudige Installatie: Dankzij het handige kliksysteem kunnen de PVC / SPC vloeren snel en moeiteloos worden geïnstalleerd. Geniet snel van uw vernieuwde ruimte.

Comfort en Geluidsisolatie: Ondanks hun ongekende sterkte bieden PVC / SPC vloeren een comfortabele loopervaring en dempen geluid, waardoor uw ruimte rustiger wordt.

Bezoek de demoruimte

Belat parket helpt u de juiste look te vinden voor de beste prijs!

Demoruimte Bree

Magazijn en hoofdkantoor

Industrieterrein Kanaal-Noord 1413, 3960 Bree, België
0032 11 96 80 50

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Demoruimte Vilvoorde

Geen stock van eiken balken (!)

Mechelsesteenweg 586 C/17, 1800 Vilvoorde, België
0032 28 99 06 78

Openingsuren
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00-17u00
Maandag en zondag: Gesloten

Berekening verzendingskosten

De verzendkosten worden berekend aan de hand van een tarief per uur rijden (€54.45/u). Hierbij wordt forfaitair 1 uur bijgeteld voor het lossen.

Hoe lees ik de maten?

Item toegevoegd aan winkelwagen

Offerte aanvragen

Kies uw taal

Belgie - Nederlands Belgique - Français Nederland - Nederlands Deutschland - Deutsch Latvija - Latviešu France - Français