Miniparket -> mini houten vloer -> mini prijzen

Onze mini houten vloeren zijn de kortere stukken die overblijven van de producten van de langere plankenvloeren. Dit is ook de reden waarom de miniparket beperkter beschikbaar zijn. Ze worden dus niet op bestelling gemaakt. De miniplankenvloer zijn dus wel van dezelfde kwaliteit als de gewone plankenparket. 

Deze budgetvriendelijke vloer is geschikt voor alle ruimtes in huis. Ze zijn eenvoudig en snel te plaatsen en hebben dezelfde levensduur als de gewone parketvloer.

Plaatsen van de mini houten vloer

Een minivloer is op dezelfde manier te plaatsen als de equivalente langere versie. Dit kan dus zwevend, verlijmend of vernagelend. Ook de technische beperkingen zijn identiek. Bij de massieve mini parketvloer dus niet breder dan 6m in de breedte van de plank gaan zonder dilatatie. Laat ook altijd minimaal 1,5 cm werkingsruimte rondom de houten vloer.

Oliën of vernissen van een mini parketvloer

Ook de minivloer moet vernist of geolied worden. U kiest zelf wat u verkiest en wat het beste bij u past want zowel vernissen als oliën van de houten vloer heeft zijn voor-en nadelen. Ook de kleur van de olie is uw eigen keuze. Meer informatie hieromtrent vindt u bij afwerking van houten vloeren.

Voordelen minparket

  • Goedkoop
  • Makkelijk en snel te leggen
  • Dezelfde kwaliteit als de langere planken

Budgetvriendelijke houten vloeren om zelf te plaatsen. Budget vloer houten parket in uw woonkamer. Parketvloer plaatsen in mijn living. Goedkope eiken vloer voor slaapkamer. een goedkope vloer op een zolderkamer zelf te plaatsen als doe het zelf.

Belat parket
plaatsingservice

Parket voordelig en professioneel laten plaatsen? Ontdek onze dienst

Gerealiseerd door onze klanten